lördag 6 december 2008

Love saturday mornings...

Saturday morning since a few weeks is hot sourdough rolls fresh from the oven. Slow food at its best. It takes one day and one night to make them, but the actual work is minimal.

These particular rolls are Lördagsbröd from inspiring blogger Martin. What can I say, I really hope Google can translate some of his love for bread...

Lördag morgon sedan några veckor är rykande färska surdegsfrallor direkt från ugnen. Slowfood när det är som bäst. Även om bröden tar ett dygn att baka är arbetsinsatsen minimal.

Just dessa frallor är Lördagsbröd från otroligt inspirerande matbloggaren Martin. Läs och njut!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Katrin! Brukar kika in ibland, du är ju så händig och pysslig så jag blir gråtfärdig av dåligt samvete mot mina barn och av mindervärdeskomplex...A:s snygga skattkista har vi tittat på, bla. I a f: det där lördagsbrödet, har kollat på Martins bakblogg. Där står "gör surdegsgrund". OCH VAD ÄR DET DÅ? undrar jag. Lust att berätta utförligt...?
Kram/ Lena-Lélí, you remember...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin