lördag 10 oktober 2009

Ännu en ljus idé...


Ibland blir man förvånad över sin egen (brist på) intelligens, framförhållning och fingertoppskänsla... Som tex häromdagen.

Av någon orsak kändes det som en oerhört klok och genomtänkt idé att sy världshistoriens varmaste tröja till väldshistoriens varmaste pojke. Ofattbart. Vi talar om gossen som helst skulle gå i kortbyxor året om, om den gossen som man alltid hittar utomhus i t-shirt om ingen har övervakat påklädningen.

Och nu denna...

I riktigt tönt-retro-70-tal-stil. Jag älskar den. Teddytyget var inte av toppkvalitet, så det lyser igenom lite vitt på sina ställen. Elefanterna har också gjort sitt återtåg i nya färger.

Muddarna är inte så snäva, för att få plats med en liten hand, med hål för att sticka ut tummen (nämnde jag att sonen inte är förtjust i vantar heller?). Jag tror inte att hålen blev sydda på smartaste sättet, men de funkar iaf.


Helt vändbar. Varför någon skulle vilja ha halvstickigt teddytyg närmast kroppen är oklart, men det kändes som ett kvalitetsmått på något vis.


Tyg från Stoff och stil.

Mönster från Ottobredesign 4/2009. Ett trevligt basmönster med snygg raglanskärning som antagligen kommer att bli snygga luvlösa tröjor framöver.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin