lördag 18 september 2010

Ett sätt att få sy liiite till...


Jo, dottern blir onekligen äldre för varje dag som går. Barnsliga tyger göre sig icke besvär, så att säga. Enfärgat kan dock gå hem och när man fjäskar lite med roliga tryck tas det emot behärskat och nådigt. Så jag kan nog få sy ett litet tag till.

Den här tröjan är extra rolig eftersom jag har gjort den precis efter dotterns mått. Om ni inte har sett serien i mönsterritning inne hos Ikat Bag rekommenderas den varmt. Så varenda detalj är anpassad till dottern. Att hela tröjan är en smula kort beror på en liten kortslutning(haha) hos yngla :)

Trycket är hederliga fryspapperstekniken. Det kan också rekommenderas, förresten. Jag har ju köpt en rulle med äkta amerikanskt freezer paper för ett tag sedan, vilken antagligen kommer att räcka i många år, men senast jag handlade färsk fisk kom den i vaxat papper, så man kan kanske göra förfrågningar i fiskbutiker.

Mönster: Alldeles eget, helt anpassat till nioåringen
Tyg: Stoff och stil
Färg: Panduro
Tryck: Utprintat "Twilight", tryckt med fryspappersteknik

1 kommentar:

Hello sa...

Fin!
Lite lättåtkomligare är kanske omslaget runt 500-buntarna med kopieringspapper. Det brukar inte vara någon som tar illa upp om man tar med sig dem hem!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin