måndag 2 maj 2011

Fyra t-shirtar och en body


Symaskinen gick varm häromkvällen eftersom yngla behövde vila sig lite från den Nya Leksaken, dvs en sprillans ny symaskin som inte bara syr utan dessutom broderar. Lovely, lovely, men det tar lite tid att få till det hela.

För att vila hjärnan en smula från allt det nya syddes alltså dessa plagg. Det enda som nya symaskinen var inblandad i (och som den gamla inte hade klarat) var lilla stjärnan på gula tröjan, en omvänd applikation med en liten rest av Jny:s vågade ränder som bas. Stjärnan blev kanske lite väl diskret, men det kommer flera framöver :)

Som synes är alla kantband (och fållar) i grönt. Det är ju så otroligt smidigt att slippa trä om maskinerna stup i kvarten! Tycker att det blev fina färgkombinationer även om gula tröjan andas lite väl mycket Brasilien...

Tyg: Elefanter och ubåtar från Znok, Rödluvan från Liandlo och gult från Jny design.
Mönster: Egna

5 kommentarer:

Thea sa...

Färgglatt och fint!
Snyggt med grön till petrolelefanterna. :-)

Ek sa...

Jätte fina. De ser så glada och sköna ut för ett litet barn. Kul med ny symaskin.

Åsa Tidqvist sa...

åh vad roligt med ny maskin! det har jag med köpt en =)

Heimlaga sa...

Oj, du måste börja ha fullt i lekstugan-hur många maskiner har du?!
Snygg produktion!
Gissade att du skulle tillhöra de insatta och reagera på smycket! P vann det via någon filmhemsida som maken råkade hitta. Då i form av nyckelring, men en sådan syns ju för lite...L hade för övrigt gjort ett likadant av en avlång pärla,ståltråd inklädd med smältlim och färg.

Anonym sa...

did you sew these? they are amazing!! where did you find the pattern??? love, love, love!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin